Ön itt van:

Főoldal

CSILLAGKERT ÉS CSILLAGVIRÁG CSALÁDI BÖLCSŐDE - EGER

 

Mezei Sándorné, Kati vagyok, a Csillagvirág Családi Bölcsőde vezetője és a Csillagkert Családi Bölcsőde szakmai irányítója.Csillagvirág családi napközi Eger

 

A Csillagkert Családi Napközit 2007 őszén nyitottuk meg a lányommal, Mezei Katalinnal, mert nagy igény mutatkozott az általános iskolások délutáni alternatív ellátására.

 

Korábban több, mint 2 évtizedet tanítóként dolgoztam a közoktatásban, így adva volt, hogy az iskolás korosztálynak nyújtunk egy olyan szolgáltatást, ami csak a nevében hasonlít az iskolai napközire: családias légkörben töltötték/töltik a gyerekek a délutánjaikat. Biztosítottuk/biztosítjuk számukra, hogy este már nem kell a leckeírással, a szóbeli anyag tanulásával tölteni az idejüket, helyette játszhatnak, beszélgethetnek testvéreikkel, szüleikkel.

 

Ma is ez a hitvallásunk: családias környezetben egy nagy családot mintázva töltik délutánjaikat a gyerekek.

A Csillagvirág Családi Napközit 2010 tavaszán nyitottuk meg, célzottan az 1-3 éves korosztály számára.

2015 februárjától kizárólag a bölcsődés korosztálynak (4 éves korig) kínálunk ellátást mindkét családi bölcsődénkben, amelyekben személyes törődést, személyre szabott fejlesztést biztosítunk a ránk bízott csemetéknek. Erre a kis létszámú, 5 fős csoportok tökéletes színteret biztosítanak: itt nevelődnek, formálódnak, okosodnak a gyerekek.

2017. január 1-jétől a családi napközijeink családi bölcsődeként működnek tovább.