Rólunk mondták,
Nekünk mondták

Ezért is érdemes

Távozó gyermekek szüleinek levelei

Brittany

"...Te megkönnyítetted az első évet nekem. Tudtam, hogy gondoskodsz róluk, türelmes és kedves vagy. Köszönöm a sok türelmet, tudom, hogy nehéz volt velem kommunikálni. Köszönöm, hogy megkönnyítetted az első évet Magyarországon!"

Andris és Csilla

"...Hálás szívvel és szeretettel köszönjük nektek, hogy Boldizsárunk boldog, életvidám óvodássá cseperedett. Örömmel gondolunk majd vissza a bölcsikében eltöltött időre!"

Csenge, Pisti és Zita

" ...Hálás köszönet az egy éves féltő, óvó törődésért, a sok mosolygós boldog napért. 3 milliónyi puszi és ölelés!"

Judit és Dávid

"... Hálás szívvel köszönjük az elmúlt két évet, amit Nórika a szárnyaitok alatt tölthetett. Köszönjük, hogy szeretettel és szakértelemmel segítettetek neki pici babából csodás kislánnyá cseperedni! Reméljük, hogy továbbra is részesei lesztek azért néha a kis életének!"

Judit

Elbúcsúztunk a Csillagvirág családi napközitől (csillagkert.hu) nagyon fog hiányozni Kati néni meleg ölelése,Katalin Mezei gondoskodása és Sanyi bácsi szeretete! Köszönjük ezt az évet, köszönjük, hogy heti 5 alkalommal családban játszhatott Áron, és amellett, hogy barátokat talált, megszerette a közösséget is! Nagyon sokat jelentett ez az egy év, mindenkinek ilyen remek családi napközit kívánok!

Dorisz és Gergő

"Köszönjük Nektek ezt az élményekben gazdag 1 évet... tanítgattátok és terelgettétek őket, és hozzájárultatok ahhoz, hogy most kiegyensúlyozott, okos kisgyermekként kezdhessék el az óvodát!"

Scroll to Top